Over DealWizard: dé leukste producten voor de scherpste prijs

Let op want deze aanbieding is maar 24 uur geldig en op = op.

Naast onze dagaanbieding is Dealwizard ook….

Dealwizard is een online shop voor de leukste producten voor de scherpste prijs maar daarnaast hebben wij ook meubels, lampen, woonaccessoires en nog veel meer.  De mooiste merken tegen de scherpste prijs: online shoppen voor thuis was nog nooit zo eenvoudig en voordelig.

Kopen bij DealWizard.nl is veilig, eenvoudig en zonder risico. Als de artikelen je niet bevallen kun je ze tot 14 dagen na de levering terugzenden door het herroepingsrecht. De professionele foto’s van onze artikelen en de informatieve productbeschrijvingen helpen je bij de keuze van je nieuwe aankopen. Met enkele eenvoudige stappen plaats je je bestelling en, afhankelijk van het product, kan je het binnen 48 uur in huis hebben.

De voordelen voor ingeschreven DealWizard-klanten

  1. Ontvang als eerste de nieuwste aanbiedingen direct in je inbox
  2. Wij verloten elke 2 maanden een willekeurig product uit de shop.
  3. Jouw comfort: de mooiste merken en producten kopen vanuit thuis
  4. Ruime keuze tegen de scherpste prijzen.
  5. Uitgebreide persoonlijke service

We hebben een betrouwbare klantenservice die je kunnen helpen met vragen over producten of bestellingen. Onze klantenservice is via het contactformulier op de website bereikbaar of telefonisch.

Heb je specifieke vragen of is er onverhoopt iets misgegaan? Dan is ook de klantenservice je aanspreekpunt, neem gerust contact op via het online contactformulier.

X